Hoe dienst Economische migratie te Gent bereiken

Dienst Economische migratie Provincie Oost- en West-Vlaanderen
Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 60
9000 Gent
Tel: 09 276 18 50 (enkel van 8u30 tot 12u30!)
E-mail: arbeidskaart.gent@vlaanderen.be

Wijziging klantenloket: vanaf 1 februari 2018 worden de openingsuren van de klantenloketten in de drie regionale diensten Economische Migratie aangepast. In plaats van dagelijks geopend te zijn tijdens de voormiddag, zal er vanaf 1 februari 2018 enkel een klantenloket geopend zijn op maandag, dinsdag en donderdag - dit nog steeds van 9u tot 12u. Er zal dus geen klantenloket geopend zijn op woensdag en vrijdag.  Op deze manier kunnen de regionale diensten kwalitatief en kwantitatief hun werk verbeteren, en kunnen aanvragers van arbeidskaarten spoediger een beslissing over hun aanvraag bekomen.
Aangepast loket tijdens de zomermaanden juli en augustus: het klantenloket wordt beperkt tot enkel maandag en donderdag. Wegens de afwezigheden van verschillende medewerkers tijdens de zomervakantie kunnen er geen drie loketdagen meer georganiseerd worden. Op de twee loketdagen - maandag en donderdag - blijft het loket zoals voorheen geopend tussen 9u en 12u.

 

Kaart met mogelijkheid tot routebeschrijving
 
 

Het VAC Gent bevindt zich vlakbij het Station Gent-Sint-Pieters.

Dienst Migratie

U kan betalend parkeren in de ondergrondse B-Parking

GPS coördinaten inrit Parking :
51.036135; 3.704544 - Gent Sint-Denijslaan

De nieuwe ondergrondse parking is rechtstreeks toegankelijk vanaf de R4 rond Gent via de nieuwe Valentin Vaerewyckweg en de Timichegtunnel. Deze nieuwe weg is mogelijk nog niet opgenomen in alle routeplanners en GPS toestellen.

Tip : Geef manueel de coördinaten of "Gent Sint-Denijslaan nr 244" in, dan wordt je begeleid tot aan de ingang van de Timichegtunnel naar de parking.

Migratie Gent

Werknemers Buitenlandse Nationaliteit

Terug naar startpagina Werknemers buitenlandse nationaliteit

Contact en openingsuren