Hoe dienst Economische migratie te Brussel bereiken

Dienst Economische migratie Centrale Dienst te Brussel
Koning Albert II-laan 35 bus 20
1030 Brussel
 

Opgelet: geen loket meer te Brussel!

Dienst Economische migratie Vlaams-Brabant zetelt nu samen met Limburg in VAC Leuven.

Kaart met mogelijkheid tot routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Het Ellipsgebouw ligt in de Brusselse Noordwijk, op een boogscheut van het station Brussel-Noord. Onder het station bevinden zich bovendien busstations van De Lijn en de MIVB met een uitgebreid aanbod aan bussen, alsook de premetro (MIVB-trams van de Noord-Zuidverbinding).
 
Brussel via openbaar vervoer
 
Met de auto
 
Vanuit richting Gent (E40), Charleroi (E19) of Boom (A12):
 
Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar Groot-Bijgaarden op de Grote Ring (kruising Grote Ring R0 en de E40), zie ook het rode traject op onderstaande overzichtskaart. Aan de Basiliek van Koekelberg neemt u de Leopold II-tunnel richting Centrum. Na de IJzertunnel houdt u rechts en verlaat u de tunnel. Boven komt u op de Kleine Ring. Aan het tweede kruispunt draait u linksaf de Koning Albert II-laan in (zie ook detailkaart, rode traject). U bent nu in de Noordwijk.
 
Vanuit richting Antwerpen (E19), Leuven (E40), Namen (E411) of Waterloo (Grote Ring):
 
Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar in Sint-Stevens-Woluwe op de Grote Ring (kruising Grote Ring R0 en de E40), zie ook het groene traject op onderstaande overzichtskaart. Volg de E40 richting Brussel Centrum. Rij de tunnel onder de Roodebeeklaan in. Via de Kortenberglaan komt u op het Schumanplein. Neem daar de Wetstraat tot de Kleine Ring, waar u rechts afslaat. Volg de Kleine Ring. Na de Kruidtuintunnel (volg vanaf hier de detailkaart) houdt u rechts zodat u de volgende tunnel vermijdt. Via twee kort op elkaar volgende verkeerslichten komt u links opnieuw - ditmaal bovengronds - op de Kleine Ring. Aan het tweede kruispunt (met een rotonde) draait u rechtsaf de Koning Albert II-laan in (zie ook detailkaart, rode traject). U bent nu in de Noordwijk.
 
Parking:
 
De ingangen van de parkings zijn aangeduid op onderstaande detailkaart.
 
Brussel parking

Werknemers Buitenlandse Nationaliteit

Terug naar startpagina Werknemers buitenlandse nationaliteit

Contact en openingsuren