Hoe dienst Economische migratie te Antwerpen bereiken

Dienst Economische migratie Provincie Antwerpen
Lange Kievitstraat 111-113 bus 21
2018 Antwerpen
Tel: 03 224 95 05 (enkel van 8u30 tot 12u30!)
E-mail: arbeidskaart.antwerpen@vlaanderen.be

Kaart met mogelijkheid tot routebeschrijving

 
Met het openbaar vervoer
 
Het gebouw ligt naast het station Antwerpen-Centraal. Een rechtstreekse toegang vanuit het station naar deze site is gepland. Zolang de werkzaamheden aan het station duren, neemt u best uitgang Pelikaanstraat. U slaat linksaf, volgt de Pelikaanstraat en neemt de eerste straat linksaf onder de sporen (Lange Kievitstraat). Vervolgens neemt u de eerste binnenstraat links op de site. Rechts naast de broodjeszaak “Le Pain Quotidien” ziet u de ingang van het Anna Bijnsgebouw.
In Antwerpen-Centraal bevindt zich metrostation Diamant (trams 2-6-15). Tram 11 en verschillende buslijnen hebben eveneens haltes op wandelafstand.
 
Antwerpen openbaar vervoer
 
Met de auto
 
Vanuit richting Brussel, Boom, Gent of Brugge:
 
Neem afrit 3 (Borgerhout/Antwerpen) op de Ring (R1). Zie hiervoor ook onderstaande overzichtskaart, groene traject. Volg hierna verder op de detailkaart, groene traject. Volg de Plantin en Moretuslei richting centrum. Na ongeveer 1,5 km slaat u rechtsaf de Van Immerseelstraat in waar u de inrit van de ondergrondse parking vindt. Neem vanuit de parking de lift naar Golden Tulip. Daar komt u uit tegenover de ingang van het Anna Bijnsgebouw.
 
Vanuit richting Turnhout of Hasselt:
 
Neem afrit 17 (Antwerpen Centrum/Borgerhout/Singel) en sla linksaf naar de Noordersingel (R10). Zie hiervoor ook onderstaande overzichtskaart, rode traject. Volg hierna verder op de detailkaart, rode traject. Volg de Plantin en Moretuslei richting centrum. Na ongeveer 1,5 km slaat u rechtsaf de Van Immerseelstraat in waar u de inrit van de ondergrondse parking vindt. Neem vanuit de parking de lift naar Golden Tulip. Daar komt u uit tegenover de ingang van het Anna Bijnsgebouw.
 
Antwerpen route

Werknemers Buitenlandse Nationaliteit

Terug naar startpagina Werknemers buitenlandse nationaliteit

Contact en openingsuren