Familieverband met arbeids- of beroepskaart

De echtgenoot en de kinderen van een buitenlandse onderdaan kunnen een arbeidskaart en arbeidsvergunning bekomen, wanneer de betreffende buitenlandse onderdaan waarmee een familieverband bestaat (echtgenoot of kind), tijdelijk in België mag verblijven op grond van een arbeidskaart, of beroepskaart, of voor de uitoefening van een zelfstandig beroep.

De duur van dergelijke arbeidsvergunning en de arbeidskaart B zal echter steeds beperkt worden tot de duur van het verblijf van de betrokken buitenlandse werknemer of zelfstandige die het tewerkstellingsrecht opent, met een maximum van 12 maanden.
 

Meer info:

 

Werknemers Buitenlandse Nationaliteit

Terug naar startpagina Werknemers buitenlandse nationaliteit

Contact en openingsuren