Vlaams zorgkrediet online - gebruikersrecht werkgever

Elke onderneming, organisatie, lokaal bestuur, entiteiten van de Vlaamse overheid, … kan zelf bepalen wie namens de organisatie toegang moet krijgen tot onze nieuwe toepassingen. Hoe u dat precies doet, verschilt lichtjes per soort organisatie. We sommen hieronder even op waar u de juiste informatie vindt om aan de slag te gaan met onze toepassingen.

Voor je onderneming of organisatie

Consulteer online het stappenplan voor de ondernemer of verantwoordelijke van een organisatie.

Dit stappenplan vertelt je:

  • welke voorbereidingen u nog dient te doen vooraleer u aan de slag kunt
  • waar u het online platform (Gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid) vindt om gebruikers en hun rechten voor uw onderneming of organisatie te beheren
  • hoe u bij dat online platform kunt aanmelden
  • waar u meer informatie vindt hoe dat allemaal werkt

Voor je Lokaal bestuur:

Vraag dan de lokale beheerder van uw lokaal bestuur om u de nodige rechten toe te kennen in het Gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Elk lokaal bestuur heeft een lokale beheerder die gekend is bij de Vlaamse overheid.

Weet je niet wie de lokale beheerder is, neem dan contact op met de Vlaamse overheid via het gratis nummer 1700. Zij kunnen opzoeken wie de lokale beheerder is voor je lokaal bestuur.

Voor je entiteit van de Vlaamse overheid:

Vraag de lokale beheerder van de entiteit om je de nodige rechten toe te kennen in het Gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Elke entiteit van de Vlaamse overheid heeft een lokale beheerder.

Weet u niet wie uw lokale beheerder is, neem dan contact op via het gratis nummer 1700. Daar kan men opzoeken wie lokale beheerder is voor jouw entiteit.

Indien je toegang hebt tot het netwerk van de Vlaamse overheid, dan kunt je zelf het overzicht van de lokale beheerders consulteren via deze link (). Dan weet je ook onmiddellijk wie je kan contacteren om je de juiste rechten toe te kennen.

Voor je onderwijs- of vormingsinstelling

Vraag de lokale beheerder van je onderwijs- of vormingsinstelling om je de nodige rechten toe te kennen in het Gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Elke onderwijs- of vormingsinstelling heeft een lokale beheerder die gekend is bij de Vlaamse overheid. Normaal is dit de directeur.

Weet je niet wie jouw lokale beheerder is, neem dan contact op met de Vlaamse overheid via het gratis nummer 1700. Zij kunnen opzoeken wie lokale beheerder is voor jouw onderwijs- of vormingsinstelling.

Contact

Vlaams zorgkrediet

Organisatie: 
Departement Werk & Sociale Economie
Straat + nr: 
Koning Albert II laan 35 bus 20
Postcode: 
1030
Gemeente: 
Brussel
Telefoon: 
1700 (gratis telefoonnummer, elke werkdag van 9 tot 19 uur)
GSM: 
Vanuit het buitenland (betalend): +32 2 553 1700