Een confrontatie met discriminatie (3u)

Erkenningsnummer: 
VG_E_06301
Naam van de opleider: 
VIAC
Goedkeuringsdatum: 
maandag, 7 mei 2018
Beschrijving

Vroeg of laat worden medewerkers uit de dienstverlening geconfronteerd met een discriminerende uitspraak. Dit kan zijn op vlak van geloof, ras, geslacht, taal, leeftijd, handicap, uiterlijk, ... Soms staan we er niet bij stil dat uitspraken neerbuigend kunnen overkomen bij de poetshulp. Dit kan de relatie tussen de klant en de poetshulp danig verzuren. De poetshulp verliest het respect voor zijn/haar klant en zet zich niet meer voor de volle 100% in. Het doel van deze vorming bestaat erin om poetshulpen aan te leren hoe zij deze situatie kunnen kaderen en hoe gepast te reageren om de functie duurzaam te kunnen blijven uitoefenen.

Kosten

De kostprijs van de vorming is een groepsprijs en bedraagt 134,00€ per lesuur, of 402,00€ voor 3 uur. Hierbij worden nog de verplaatsingskosten van onze lesgevers aangerekend. De prijs kan jaarlijks worden aangepast.

Opleidingsduur

Deze opleiding kan worden verzorgd voor maximaal 20 personen.
De vorming bestaat uit een sessie van 3 uur en kan doorgaan zowel in de voormiddag als in de namiddag, afhankelijk van de voorkeur van de aanvragende organisatie

Contact

Straat: 
Kroonstraat
Nummer: 
1
Postcode: 
1750
Gemeente: 
Lennik