Aanwervingsincentive voor langdurig werkzoekenden - AWI

De Vlaamse overheid wil met de aanwervingsincentives voor langdurig werkzoekenden de aanwerving en duurzame tewerkstelling van langdurig werkzoekenden voor de werkgevers financieel aantrekkelijk(er) maken en de tewerkstellingskansen bevorderen van werkzoekenden die twee jaar of langer werkzoekend zijn.

Via de grijze navigatiebalk (links) kom je te weten welke voorwaarden van toepassing zijn, hoe hoog de premie is en hoe deze uitbetaald wordt. De premie kan alleen online aangevraagd worden: meer hierover vind je onder de rubriek ‘Hoe vraag ik de incentive aan?

Tips: 

  • Vind je de informatie die je zoekt niet onmiddellijk terug, kijk dan ook eens in onze rubriek met veelgestelde vragen (FAQ). Je vindt hier - van A to Z en per trefwoord - een boel nuttige antwoorden op meer complexe vragen.
  • Ondervindt u problemen bij het inloggen bij de online aanvraag, neem dan contact op met onze collega’s van de Vlaamse Infolijn op het gratis telefoonnummer 1700. Vraag om u door te verbinden met de 'Helpdesk ondersteuning gebruikersbeheer'.

 

Download onze folder "Werf je een langdurige werkzoekende aan? (pdf / 1.47 MB)"