Veelgestelde vragen aanmoedigingspremie online

Ik wil mijn aanmoedigingspremie online aanvragen maar het lukt me niet om in te loggen met mijn elektronische identiteitskaart met pincode (eID) of met je  federaal token.

Contacteer onze helpdesk via het gratis nummer 1700 van de Vlaamse infolijn en vermeld dat je problemen hebt met het aanmelden in de online toepassing.

Om je aanmoedigingspremie online aan te vragen moet je je eerst aanmelden met je elektronische identiteitskaart met pincode (eID) of met je  federaal token. Eventuele problemen hierbij hangen af van welk besturingssysteem je computer gebruikt (windows, mac, linux) en met welke webbrowser en welke versie daarvan je wil inloggen (internet explorer, mozilla firefox, google chrome, safari, ...).

Meer informatie over dat aanmelden en de problemen die daarbij kunnen voorkomen vind je op de website van Fedict (de Federale Overheidsdienst Informatie- en Communicatietechnologie). Veel hangt af van welk besturingssysteem je computer gebruikt (windows, mac, linux) en met welke webbrowser en welke versie daarvan je wil inloggen (internet explorer, mozilla firefox, google chrome, safari, ...).

Meer info hierover: