08 januari 2018

De Vlaamse minister bevoegd voor Werk heeft zopas het onderzoeksrapport ‘Kritische succesfactoren in het activeringsbeleid naar mensen met een buitenlandse herkomst’ (HIVA) vrijgegeven.

15 december 2017

De Vlaamse minster bevoegd voor Werk heeft drie nieuwe VIONA-projecten goedgekeurd. Het betreft twee O&O-opdrachten en één studieopdracht.

24 november 2017

Dit rapport biedt inzicht in de totale tewerkstellingscijfers in de Vlaamse sociale economie in 2016 en in de vertegenwoordiging van de verschillende doelgroepen in de individuele maatregelen.

21 november 2017

De Vlaamse minister bevoegd voor Werk heeft zopas de twee deelrapporten van het VIONA-project ‘De rol en impact van de arbeidsbemiddelaar in het nieuwe begeleidingsmodel van de VDAB’ (HIVA) vrijgegeven.

12 oktober 2017

De Vlaamse minster bevoegd voor Werk heeft drie nieuwe VIONA-projectoproepen goedgekeurd. Het betreft twee O&O-opdrachten en één studieopdracht. Zij die wensen in tekenen op deze opdracht(en) dienen hun projectvoorstel(len) elektronisch via mail (in een WORD-versie) in te dienen uiterlijk op dinsdag 31 oktober 2017 om 13u.

Pagina's