Hoe dienst Arbeidsmigratie en Uitzendkantoren te Gent bereiken

Opgelet: de problemen met de telefonische bereikbaarheid van de Dienst Arbeidsmigratie en Uitzendkantoren Provincie Oost-Vlaanderen zijn opgelost. Dus ook Telenetabonnees - zowel van vaste als van mobile telefonie - kunnen de dienst terug telefonisch contacteren.

 

Dienst Arbeidsmigratie en Uitzendkantoren Provincie Oost-Vlaanderen
Elfjulistraat 43
9000 Gent
Tel: 09 235 01 50
Fax: 09 235 01 70
E-mail: arbeidskaart.gent@vlaanderen.be

Openingsuren: maandag tot vrijdag van 9u tot 12u.

Kaart met mogelijkheid tot routebeschrijving
 
 
Met het openbaar vervoer
 
Vanaf het station Gent Sint-Pieters kan je te voet of met de tram naar de Elfjulistraat.

 
Te voet: Verlaat het station via de achterkant. Ga direct links (langs het spoor) en sla aan het kruispunt met de Kortrijksepoortstraat rechtsaf. Aan de eerste verkeerslichten slaat u linksaf (Sint-Pietersaalststraat). Steek opnieuw een kruispunt met verkeerslichten over (Krijgslaan) U staat nu recht voor de Elfjulistraat.
 
Met de tram: Neem aan de voorzijde van het station tram 4 (Zwijnaarde – UZ). Stap uit bij de derde halte ‘Krijgslaan’. U bevindt zich op het einde van de Sint-Pieters-Aalststraat. Steek de Krijgslaan over (kruispunt met verkeerslichten). U staat recht voor de Elfjulistraat.
 
Met de bus: Er zijn haltes van bus 5 (halte Opvoedingsstraat), bus 47 (halte Universitair Ziekenhuis), bus 76, 77 en 78 (Gent Pacificatielaan) op wandelafstand.

 
Met de auto
 
Vanaf de R4: Volg de R4 richting Zwijnaarde.  Neem afrit “Ziekenhuis Maria Middelares/Gent-Sint-Pieters”. Hou links aan op de afrijstrook.  Ga onder de brug naar rechts (richting Gent-Sint-Pieters).  Aan de verkeerslichten slaat u linksaf.  Deze weg leidt  naar het  rond punt “De Sterre”.  Op “De Sterre” neemt u de Krijgslaan, N60, richting Gent.  De Elfjulistraat is de tweede straat rechts.
 
Vanaf de E 17: Neem afrit 9 UZ.  Sla rechtsaf richting Gent.  Dit is de Corneel Heymanslaan.  Aan uw linkerkant ziet u de UZ-site.  Aan de rechterkant passeert u ondermeer Dreambaby.  Op het tweede kruispunt (aan de tweede lichten) slaat u linksaf.  Dit is de Zwijnaardsesteenweg.  Nu neemt u de eerste straat rechts waar u in mag (op de hoek is er een knalgele friet- en broodjeszaak).  U bent nu in de Elfjulistraat.
 
Op de Kleine Ring van Gent:  
Aan de Heuvelpoort neemt u de Normaalschoolstraat die overgaat in de Zwijnaardsesteenweg.  Voorbij de spoorweg (waar u onderdoor rijdt), is de Elfjulistraat de vierde straat rechts (op de hoek is er een knalgele friet- en broodjeszaak).
 
Parkeren: Parkeren in de Elfjulistraat is betalend. U kan gratis parkeren in de Galglaan en in een deel van de De Pintelaan.
 
De kantoren van de Dienst Arbeidsmigratie en Uitzendkantoren Provincie Oost-Vlaanderen bevinden zich op nummer 43, achteraan in blok B. Het loket bevindt zich vooraan bij de ingang van blok B. Bezoekers gaan via de (private) parking en dan onmiddellijk rechts. Het loket bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping vlakbij de eerste toegangsdeur van blok B.