Nieuwsbrieven

Je kan je via werk.be abonneren op volgende nieuwsbrieven:

 

Werkzin-e

Het Werkzin-e is de elektronische nieuwsbrief van het Departement Werk en Sociale Economie. Blijf op de hoogte van de laatste trends op de arbeidsmarkt, nieuwe publicaties en studiedagen van ons beleidsdomein, de sectorconvenants, nieuwe cijfergegevens, publicaties van sectorfoto’s, ontwikkelingen inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid, maatregelen i.v.m. het einde van de loopbaan, programma's die de werkbaarheid bevorderen, de nieuwste leerrijke praktijken, enz.

Email:

Voornaam:

Naam:

Vroegere werkzines

Vorige edities, toen nog kwartaalbericht

 

Projectoproepen Sociale Economie

De Vlaamse Regering maakt regelmatig middelen vrij voor nieuwe acties en projecten in de sociale economie. Met een elektronische nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van nieuwe open oproeprondes die het team Tewerkstelling en Sociale Economie van het Departement Werk en Sociale Economie daarvoor organiseert. Een overzicht van recente en lopende projectoproepen vind je hier.

Email:

Voornaam:

Naam:

 

Nieuwsbrief Ervaringsbewijs

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief Ervaringsbewijs en ontvang aankondigingen over nieuwe beroepen waarvoor je een ervaringsbewijs kan bekomen, samen met nieuwtjes allerhande:

Email:

Voornaam:

Naam: